[ultimate_gdpr_terms_accept]

TERMENI ȘI CONDIȚII
 

Ultima actualizare 21 februarie 2022

CUPRINS


1. ACORD CU TERMENII si conditiile
2. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ
3. DECLARAȚII ALE UTILIZATORULUI
4. ÎNREGISTRAREA UTILIZATORULUI
5. ACTIVITĂȚI INTERZISE
6. CONTRIBUȚII GENERATE DE UTILIZATORI
7. LICENȚĂ DE CONTRIBUȚIE
8. ORIENTĂRI PENTRU RECENZII

9. MEDIUL SOCIAL
10. PROPUNERI

11. GESTIONAREA SITE-ULUI

12. ÎNCĂLCĂRI ALE DREPTURILOR DE AUTOR
13. TERMEN ȘI REZILIERE
14. MODIFICĂRI ȘI ÎNTRERUPERI
15. LEGEA APLICABILĂ
16. SOLUȚIONAREA LITIGIILOR
17. CORECTĂRI
18. DECLINARE DE RESPONSABILITATE
19. LIMITĂRI DE RĂSPUNDERE
20. DESPĂGUBIRE
21. DATE UTILIZATOR
22. COMUNICĂRI, TRANZACȚII ȘI SEMNĂTURI ELECTRONICE

23. DIVERSE
24. CONTACT

1. ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE


Acești Termeni de utilizare constituie un acord obligatoriu din punct de vedere juridic încheiat între dumneavoastră, fie personal, fie în numele unei entități (“dumneavoastră”) și MARADA AMC CONS S. R. L. (“Compania”, “noi”, “noi” sau “al nostru”), cu privire la accesul și utilizarea de către dumneavoastră a site-ului web kafu.ro, precum și a oricărei alte forme media, canal media, site web mobil sau aplicație mobilă legată, interconectată sau conectată în alt mod la acesta (colectiv, “Site-ul”). Suntem înregistrați în România și avem sediul social pe strada 8 nr 818 , Sacalaz, Timiș 307370. Numărul nostru de TVA este 24920325. Sunteți de acord că, prin accesarea Site-ului, ați citit, ați înțeles și ați fost de acord să vă supuneți tuturor acestor Termeni de utilizare. DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD CU TOȚI ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE, ATUNCI VĂ ESTE INTERZIS ÎN MOD EXPRES SĂ UTILIZAȚI SITE-UL ȘI TREBUIE SĂ ÎNTRERUPEȚI IMEDIAT UTILIZAREA ACESTUIA.


Termenii și condițiile suplimentare sau documentele care pot fi postate pe site din când în când sunt încorporate în mod expres în prezentul document prin referință. Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a face schimbări sau modificări la acești Termeni de utilizare din când în când. Vă vom avertiza cu privire la orice modificări prin actualizarea datei “Ultima actualizare” a acestor Termeni de utilizare, iar dumneavoastră renunțați la orice drept de a primi o notificare specifică cu privire la fiecare astfel de modificare. Vă rugăm să vă asigurați că verificați Termenii aplicabili de fiecare dată când utilizați Site-ul nostru, astfel încât să înțelegeți ce Termeni se aplică. Veți fi supus și se va considera că ați luat la cunoștință și ați acceptat modificările din orice Termeni de utilizare revizuiți prin utilizarea continuă a Site-ului după data la care sunt postați acești Termeni de utilizare revizuiți.


Informațiile furnizate pe Site nu sunt destinate distribuirii către sau utilizării de către orice persoană sau entitate din orice jurisdicție sau țară în care o astfel de distribuire sau utilizare ar fi contrară legii sau reglementărilor sau care ne-ar supune oricărei cerințe de înregistrare în respectiva jurisdicție sau țară. În consecință, acele persoane care aleg să acceseze Site-ul din alte locații o fac din proprie inițiativă și sunt singurele responsabile pentru respectarea legilor locale, dacă și în măsura în care acestea sunt aplicabile.

 


Site-ul este destinat utilizatorilor care au vârsta de cel puțin 13 ani. Toți utilizatorii care sunt minori în jurisdicția în care își au reședința (în general, sub 18 ani) trebuie să aibă permisiunea părintelui sau a tutorelui și să fie supravegheați direct de acesta pentru a utiliza Site-ul. Dacă sunteți minor, trebuie ca părintele sau tutorele dvs. să citească și să fie de acord cu acești Termeni de utilizare înainte de a utiliza Site-ul.

 


2. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ


Cu excepția cazului în care se indică altfel, Site-ul este proprietatea noastră și toate codurile sursă, bazele de date, bazele de date, funcționalitatea, software-ul, designul site-ului, materialele audio, video, textele, fotografiile și elementele grafice de pe Site (colectiv, “Conținutul”) și mărcile comerciale, mărcile de serviciu și logo-urile conținute în acestea (Mărcile”) sunt deținute sau controlate de noi sau licențiate de noi și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și mărcile comerciale și de diverse alte drepturi de proprietate intelectuală și de legile privind concurența neloială din Statele Unite, de legile internaționale privind drepturile de autor și de convențiile internaționale. Conținutul și Mărcile sunt furnizate pe Site “AS IS” doar pentru informarea și utilizarea dumneavoastră personală. Cu excepția celor prevăzute în mod expres în acești Termeni de utilizare, nicio parte a Site-ului și niciun Conținut sau Marcă nu poate fi copiat, reprodus, agregat, republicat, încărcat, postat, afișat public, codificat, tradus, transmis, distribuit, vândut, licențiat sau exploatat în orice alt mod în orice scop comercial, fără permisiunea noastră expresă prealabilă în scris.


Cu condiția să fiți eligibil pentru a utiliza Site-ul, vi se acordă o licență limitată pentru a accesa și utiliza Site-ul și pentru a descărca sau tipări o copie a oricărei părți a Conținutului la care ați obținut acces în mod corespunzător, exclusiv pentru uz personal și necomercial. Ne rezervăm toate drepturile care nu v-au fost acordate în mod expres în legătură cu Site-ul, Conținutul și Mărcile.

 
 

3. DECLARAȚII UTILIZATORULUI


Prin utilizarea Site-ului, declarați și garantați că: (1) toate informațiile de înregistrare pe care le trimiteți vor fi adevărate, exacte, actuale și complete; (2) veți menține acuratețea acestor informații și veți actualiza prompt aceste informații de înregistrare, dacă este necesar; (3) aveți capacitatea juridică și sunteți de acord să respectați acești Termeni de utilizare; (4) nu aveți vârsta sub 13 ani; (5) nu sunteți minor în jurisdicția în care locuiți sau, dacă sunteți minor, ați primit permisiunea părintească de a utiliza Site-ul; (6) nu veți accesa Site-ul prin mijloace automate sau non-umane, fie printr-un bot, script sau altfel; (7) nu veți folosi Site-ul în niciun scop ilegal sau neautorizat; și (8) utilizarea de către dumneavoastră a Site-ului nu va încălca nicio lege sau reglementare aplicabilă.


Dacă furnizați orice informații care sunt neadevărate, inexacte, neactuale sau incomplete, avem dreptul de a suspenda sau de a închide contul dvs. și de a refuza orice utilizare curentă sau viitoare a Site-ului (sau a oricărei părți a acestuia).

 


4. ÎNREGISTRAREA UTILIZATORULUI

Este posibil să vi se solicite să vă înregistrați pe Site. Sunteți de acord să păstrați parola confidențială și veți fi responsabil pentru orice utilizare a contului și a parolei dvs. Ne rezervăm dreptul de a elimina, revendica sau modifica un nume de utilizator pe care îl selectați dacă stabilim, la discreția noastră, că un astfel de nume de utilizator este inadecvat, obscen sau inacceptabil în alt mod.

 

 


5. ACTIVITĂȚI INTERZISE


Nu puteți accesa sau utiliza Site-ul în alt scop decât cel pentru care punem la dispoziție Site-ul. Site-ul nu poate fi utilizat în legătură cu niciun demers comercial, cu excepția celor care sunt susținute sau aprobate în mod specific de noi.


În calitate de utilizator al Site-ului, sunteți de acord să nu:
Preluați sistematic date sau alt conținut de pe Site pentru a crea sau compila, direct sau indirect, o colecție, o compilare, o bază de date sau un director fără permisiunea scrisă din partea noastră.
Înșelați, înșelați sau induceți în eroare pe noi și pe alți utilizatori, în special în orice încercare de a afla informații sensibile despre cont, cum ar fi parolele de utilizator.
Eluda, dezactivează sau interferează în alt mod cu caracteristicile legate de securitate ale Site-ului, inclusiv caracteristicile care împiedică sau restricționează utilizarea sau copierea oricărui Conținut sau impun limitări privind utilizarea Site-ului și/sau a Conținutului conținut în acesta.
În opinia noastră, ne disprețuiește, pătează sau dăunează în alt mod nouă și/sau Site-ului.
Utilizați orice informație obținută de pe Site pentru a hărțui, a abuza sau a răni o altă persoană.
Utilizați necorespunzător serviciile noastre de asistență sau trimiteți rapoarte false de abuz sau conduită greșită.
Utilizați Site-ul într-o manieră neconformă cu orice legi sau reglementări aplicabile.
Angajați-vă în încadrarea neautorizată sau conectarea către Site.
Încărcați sau transmiteți (sau încercați să încărcați sau să transmiteți) viruși, cai troieni sau alte materiale, inclusiv utilizarea excesivă a majusculelor și spam-ul (postarea continuă de text repetitiv), care interferează cu utilizarea neîntreruptă și bucuria de către orice parte a Site-ului sau modifică, deteriorează, perturbă, alterează sau interferează cu utilizarea, caracteristicile, funcțiile, operarea sau întreținerea Site-ului.
Angajați-vă în orice utilizare automată a sistemului, cum ar fi utilizarea scripturilor pentru a trimite comentarii sau mesaje sau folosirea oricăror instrumente de extragere și extragere a datelor, roboți sau alte instrumente similare.
Ștergeți notificarea privind drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate din orice Conținut.
Încercați să vă uzurpați identitatea unui alt utilizator sau persoană sau să utilizați numele de utilizator al altui utilizator.
Încărcați sau transmiteți (sau încercați să încărcați sau să transmiteți) orice material care acționează ca un mecanism pasiv sau activ de colectare sau transmitere a informațiilor, inclusiv, fără limitare, formate clare de schimb de grafice („gif-uri”), 1×1 pixeli, bug-uri web, cookie-uri , sau alte dispozitive similare (uneori denumite „spyware” sau „mecanisme de colectare pasivă” sau „pcm-uri”).
Interferiți, perturbați sau creați o povară nejustificată asupra Site-ului sau a rețelelor sau serviciilor conectate la Site.
Hărțuiți, enervați, intimidați sau amenințați pe oricare dintre angajații sau agenții noștri implicați să vă furnizeze orice parte a Site-ului.
Încercați să ocoliți orice măsuri ale Site-ului menite să împiedice sau să restricționeze accesul la Site sau la orice parte a Site-ului.
Copiați sau adaptați software-ul Site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, Flash, PHP, HTML, JavaScript sau alt cod.
Cu excepția cazurilor permise de legea aplicabilă, descifrați, decompilați, dezasamblați sau faceți inginerie inversă a oricărui software care cuprinde sau alcătuiește în orice fel o parte a Site-ului.
Cu excepția cazului în care poate fi rezultatul utilizării standard a motorului de căutare sau a browserului de Internet, utilizați, lansați, dezvoltați sau distribuiți orice sistem automatizat, inclusiv, fără limitare, orice păianjen, robot, utilitar de trișare, scraper sau cititor offline care accesează site-ul sau utilizarea sau lansarea oricărui script sau alt software neautorizat.
Utilizați un agent de cumpărare sau un agent de cumpărare pentru a face achiziții pe Site.
Faceți orice utilizare neautorizată a Site-ului, inclusiv colectarea numelor de utilizator și/sau a adreselor de e-mail ale utilizatorilor prin mijloace electronice sau prin alte mijloace în scopul trimiterii de e-mailuri nesolicitate,

 
 

7. LICENȚĂ DE CONTRIBUȚIE

 


Postând Contribuțiile dvs. în orice parte a Site-ului sau făcând Contribuțiile accesibile pe Site, conectând contul dvs. de pe Site la oricare dintre conturile dvs. de rețele sociale, acordați automat și declarați și garantați că aveți dreptul de a acorda, de a nelimitat, nelimitat, irevocabil, perpetuu, neexclusiv, transferabil, fără drepturi de autor, plătit integral, drept și licență mondială de a găzdui, utiliza, copia, reproduce, dezvălui, vinde, revinde, publica, difuzează, retitra, arhivați, stocați, stocați în cache, executați în mod public, afișați public, reformatați, traduceți, transmiteți, extrageți (în întregime sau parțial) și distribuiți astfel de Contribuții (inclusiv, fără limitare, imaginea și vocea dvs.) pentru orice scop, comercial, publicitar, sau altfel, și pentru a pregăti lucrări derivate din, sau încorpora în alte lucrări, astfel de Contribuții și pentru a acorda și autoriza sublicențe ale celor de mai sus. Utilizarea și distribuirea poate avea loc în orice format media și prin orice canale media.


Această licență se va aplica oricărei forme, suporturi sau tehnologie cunoscută acum sau dezvoltată în continuare și include utilizarea de către noi a numelui dvs., a numelui companiei și a numelui de franciză, după caz, și a oricărei mărci comerciale, mărci de servicii, denumiri comerciale, sigle, și imagini personale și comerciale pe care le furnizați. Renunțați la toate drepturile morale în Contribuțiile dumneavoastră și garantați că drepturile morale nu au fost afirmate altfel în Contribuțiile dumneavoastră.


Nu afirmăm nicio proprietate asupra Contribuțiilor dvs. Vă păstrați proprietatea deplină asupra tuturor Contribuțiilor dvs. și a oricăror drepturi de proprietate intelectuală sau alte drepturi de proprietate asociate cu Contribuțiile dvs. Nu suntem răspunzători pentru nicio declarație sau declarație din Contribuțiile dvs. furnizate de dvs. în orice zonă de pe Site. Sunteți singurul responsabil pentru Contribuțiile dumneavoastră la Site și sunteți de acord în mod expres să ne exonerați de orice responsabilitate și să vă abțineți de la orice acțiune legală împotriva noastră cu privire la Contribuțiile dumneavoastră.


Avem dreptul, la discreția noastră exclusivă și absolută, (1) de a edita, redacta sau modifica în alt mod orice Contribuții; (2) pentru a re-categorii orice Contribuții pentru a le plasa în locații mai adecvate de pe Site; și (3) să pre-evalueze sau să șterge orice Contribuții în orice moment și din orice motiv, fără notificare. Nu avem nicio obligație să vă monitorizăm Contribuțiile.

 
 
 

8. GHIDURI PENTRU RECENZII


Vă putem oferi zone de pe Site pentru a lăsa recenzii sau evaluări. Când publicați o recenzie, trebuie să respectați următoarele criterii: (1) ar trebui să aveți experiență directă cu persoana/entitatea care este revizuită; (2) recenziile dvs. nu trebuie să conțină blasfemie jignitoare sau limbaj abuziv, rasist, jignitor sau de ură; (3) recenziile dvs. nu trebuie să conțină referințe discriminatorii bazate pe religie, rasă, sex, origine națională, vârstă, stare civilă, orientare sexuală sau dizabilitate; (4) recenziile dvs. nu trebuie să conțină referiri la activități ilegale; (5) nu ar trebui să fii afiliat cu concurenți dacă postezi recenzii negative; (6) nu trebuie să faceți nicio concluzie cu privire la legalitatea comportamentului; (7) nu puteți posta declarații false sau înșelătoare; și (8) nu puteți organiza o campanie care să încurajeze alte persoane să posteze recenzii, fie că sunt pozitive sau negative.


Putem accepta, respinge sau elimina recenzii la discreția noastră. Nu avem absolut nicio obligație de a analiza recenzii sau de a șterge recenzii, chiar dacă cineva consideră recenziile inacceptabile sau inexacte. Recenziile nu sunt susținute de noi și nu reprezintă neapărat opiniile noastre sau punctele de vedere ale oricăruia dintre afiliații sau partenerii noștri. Nu ne asumăm răspunderea pentru nicio revizuire sau pentru orice pretenții, răspunderi sau pierderi rezultate din orice revizuire. Prin postarea unei recenzii, ne acordați prin prezenta un drept și o licență perpetuă, neexclusivă, la nivel mondial, fără redevență, plătită integral, cesionabilă și sublicențiabilă de a reproduce, modifica, traduce, transmite prin orice mijloc, afișa, executa, și/sau distribuie tot conținutul legat de recenzii.

 

 

 


9. MEDIA SOCIALĂ


Ca parte a funcționalității Site-ului, vă puteți conecta contul cu conturile online pe care le aveți la furnizori de servicii terți (fiecare astfel de cont, un „Cont terță parte”) fie prin: (1) furnizarea contului dvs. terță parte informații de conectare prin intermediul Site-ului; sau (2) permițându-ne să accesăm Contul dvs. de terță parte, așa cum este permis prin termenii și condițiile aplicabile care guvernează utilizarea fiecărui cont terță parte. Declarați și garantați că aveți dreptul să ne dezvăluiți informațiile de conectare la contul dvs. terță parte și/sau să ne acordați acces la contul dvs. terță parte, fără a încălca de către dvs. niciunul dintre termenii și condițiile care guvernează utilizarea de către dvs. a aplicabilului. Cont de terță parte și fără a ne obliga să plătim vreo taxă sau să ne supunem oricăror limitări de utilizare impuse de furnizorul de servicii terță parte al contului de la terță parte. Acordându-ne acces la orice Conturi ale unei terțe părți, înțelegeți că (1) putem accesa, pune la dispoziție și stoca (dacă este cazul) orice conținut pe care l-ați furnizat și stocat în contul dvs. terță parte („Rețeaua socială”) Conținut”) astfel încât să fie disponibil pe și prin intermediul Site-ului prin intermediul contului dvs., inclusiv, fără limitare, a oricăror liste de prieteni și (2) putem trimite și primi de la Contul dvs. terță parte informații suplimentare în măsura în care sunteți notificat atunci când conectați contul dvs. cu contul terță parte. În funcție de Conturile de la terți pe care le alegeți și de setările de confidențialitate pe care le-ați setat în astfel de Conturi de la terți, informațiile de identificare personală pe care le publicați în Conturile dvs. de la terți pot fi disponibile pe și prin contul dvs. de pe site. Vă rugăm să rețineți că, dacă un cont terță parte sau un serviciu asociat devine indisponibil sau accesul nostru la un astfel de cont terță parte este întrerupt de către furnizorul de servicii terță parte, atunci Conținutul rețelei sociale ar putea să nu mai fie disponibil pe și prin intermediul Site-ului. Veți avea posibilitatea de a dezactiva oricând conexiunea dintre contul dvs. de pe Site și Conturile dvs. de la terți. VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI CĂ RELAȚIA DVS. CU TERȚI FURNIZORI DE SERVICII ASOCIAȚI CU CONTURILE DVS. DE LA TERȚI PĂRȚI ESTE GUVERNATĂ NUMAI DE ACORDUL(E) DVS. CU ACESTEI TERȚI FURNIZORI DE SERVICII. Nu facem niciun efort pentru a revizui orice Conținut al rețelei de socializare pentru orice scop, inclusiv, dar fără a se limita la, pentru acuratețe, legalitate sau neîncălcare și nu suntem responsabili pentru niciun Conținut din rețelele sociale. Recunoașteți și sunteți de acord că vă putem accesa agenda de adrese de e-mail asociată cu un cont terță parte și lista dvs. de contacte stocată pe dispozitivul dvs. mobil sau tabletă numai în scopul identificării și informării acelor persoane de contact care s-au înregistrat și pentru a utiliza Site-ul . Puteți dezactiva conexiunea dintre Site și contul dvs. terță parte contactându-ne folosind informațiile de contact de mai jos sau prin setările contului dvs. (dacă este cazul). Vom încerca să ștergem orice informație stocată pe serverele noastre care a fost obținută printr-un astfel de cont terță parte, cu excepția numelui de utilizator și a imaginii de profil care devin asociate cu contul dumneavoastră.

 

 


10. CORESPONDENTA


Recunoașteți și sunteți de acord că orice întrebări, comentarii, sugestii, idei, feedback sau alte informații referitoare la Site („Corespondenta”) furnizate de dvs. către noi sunt neconfidențiale și vor deveni

r proprietate unică. Vom deține drepturi exclusive, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuală și vom avea dreptul la utilizarea și diseminarea fără restricții a acestor Trimiteri în orice scop legal, comercial sau de altă natură, fără recunoaștere sau despăgubire pentru dvs. Prin prezenta renunțați la toate drepturile morale asupra oricăror astfel de Trimiteri și garantați prin prezenta că orice astfel de Trimiteri sunt originale cu dvs. sau că aveți dreptul de a trimite astfel de Trimiteri. Sunteți de acord că nu va exista niciun recurs împotriva noastră pentru orice presupusă sau reală încălcare sau deturnare a oricărui drept de proprietate asupra Trimiterilor dumneavoastră.

 

 


11. GESTIONAREA SITE-ULUI


Ne rezervăm dreptul, dar nu și obligația, de a: (1) monitoriza Site-ul pentru încălcări ale acestor Termeni de utilizare; (2) să ia măsurile legale corespunzătoare împotriva oricărei persoane care, la discreția noastră, încalcă legea sau acești Termeni de utilizare, inclusiv, fără limitare, raportarea unui astfel de utilizator autorităților de aplicare a legii; (3) la discreția noastră exclusivă și fără limitare, refuzați, restricționați accesul la, limitați disponibilitatea sau dezactivați (în măsura în care este posibil din punct de vedere tehnologic) oricare dintre Contribuțiile dvs. sau orice parte a acestora; (4) la discreția noastră exclusivă și fără limitare, notificare sau răspundere, să eliminam de pe Site sau să dezactivăm în orice alt mod toate fișierele și conținutul care au dimensiuni excesive sau sunt în vreun fel împovărătoare pentru sistemele noastre; și (5) să gestioneze în alt mod Site-ul într-o manieră concepută pentru a ne proteja drepturile și proprietatea și pentru a facilita funcționarea corectă a Site-ului.

 
 
 

12. ÎNCĂLCAREA DREPTURILOR DE AUTOR


Respectăm drepturile de proprietate intelectuală ale altora. Dacă considerați că orice material disponibil pe sau prin intermediul Site-ului încalcă orice drept de autor pe care îl dețineți sau îl controlați, vă rugăm să ne anunțați imediat folosind informațiile de contact furnizate mai jos (o „Notificare”). O copie a notificării dumneavoastră va fi trimisă persoanei care a postat sau stocat materialul adresat în notificare. Vă rugăm să fiți informat că, în conformitate cu legislația în vigoare, puteți fi tras la răspundere pentru daune dacă faceți declarații greșite semnificative într-o Notificare. Astfel, dacă nu sunteți sigur că materialul aflat pe site sau legat de acesta vă încalcă drepturile de autor, ar trebui să luați în considerare mai întâi să contactați un avocat.

 

 


13. TERMENUL ȘI ÎNCHEIAREA


Acești Termeni de utilizare vor rămâne în vigoare și în vigoare în timp ce utilizați Site-ul. FĂRĂ A LIMITA ORICE ALTĂ PREVEDERE A ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE, NE REZERVĂM DREPTUL DE A, ÎN UNICA NOASTRĂ DISCREȚIE ȘI FĂRĂ PREVIZARE SAU RESPONSABILITATE, A RESPAZĂ ACCESUL ȘI UTILIZAREA SITE-ULUI (INCLUSIV BLOCAREA ANUMITE ADRESE IP), ORICE PERSOANE PENTRU ORICE PERSOANE FĂRĂ NICIUN MOT, INCLUSIV, FĂRĂ LIMITARE, ÎNCĂLCAREA ORICE DECLARAȚII, GARANȚII SAU CONVENȚII CONȚINUTE ÎN ACEȘTI TERMENI DE UTILIZARE SAU A ORICE LEGĂ SAU REGLAMENT APLICABLE. PUTEM TERMINA UTILIZAREA SAU PARTICIPAREA DVS. LA SITE SAU SAU SĂ ȘTERM CONTUL ȘI ORICE CONȚINUT SAU INFORMAȚIE PE CARE LE-AȚI POSTAT ÎN ORICE MOMENT, FĂRĂ AVERTISMENT, LA DISCREȚIA NOASTRĂ.


Dacă vă închidem sau suspendăm contul din orice motiv, vi se interzice să vă înregistrați și să creați un nou cont sub numele dvs., un nume fals sau împrumutat sau numele oricărei terțe părți, chiar dacă ați acționa în numele unei terțe părți. parte. În plus față de închiderea sau suspendarea contului dvs., ne rezervăm dreptul de a lua măsurile legale corespunzătoare, inclusiv, fără limitare, urmărirea despăgubirilor civile, penale și prin injoncțiune.

 


14. MODIFICARI ȘI ÎNTRERUPĂRI


Ne rezervăm dreptul de a schimba, modifica sau elimina conținutul Site-ului în orice moment sau din orice motiv, la discreția noastră, fără notificare. Cu toate acestea, nu avem nicio obligație de a actualiza orice informații de pe site-ul nostru. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe tot sau o parte a Site-ului fără notificare în orice moment. Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de orice terță parte pentru orice modificare, modificare a prețului, suspendare sau întrerupere a Site-ului.


Nu putem garanta că Site-ul va fi disponibil în orice moment. Este posibil să întâmpinăm probleme hardware, software sau alte probleme sau să fie nevoie să efectuăm întreținere legate de Site, ceea ce duce la întreruperi, întârzieri sau erori. Ne rezervăm dreptul de a schimba, revizui, actualiza, suspenda, întrerupe sau modifica în alt mod Site-ul în orice moment sau din orice motiv, fără notificare. Sunteți de acord că nu avem nicio răspundere pentru orice pierdere, daune sau inconvenient cauzat de incapacitatea dumneavoastră de a accesa sau de a utiliza Site-ul în timpul oricărei perioade de nefuncționare sau întrerupere a Site-ului. Nimic din acești Termeni de utilizare nu va fi interpretat ca ne obligă să menținem și să sprijinim Site-ul sau să furnizăm orice corecții, actualizări sau versiuni în legătură cu acestea.

 


15. LEGE APLICATĂ

 


Aceste condiții sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile României, iar utilizarea Convenției Națiunilor Unite privind Contractele pentru Vânzarea Internațională de Bunuri este exclusă în mod expres. Dacă reședința dvs. obișnuită este în UE și sunteți consumator, aveți în plus și protecția oferită de dispozițiile obligatorii ale legii țării dvs. de reședință. MARADA AMC CONS SRL și dumneavoastră sunteți de acord să vă supuneți jurisdicției neexclusive a instanțelor din Timiș, ceea ce înseamnă că puteți face o cerere pentru a vă apăra drepturile de protecție a consumatorilor în ceea ce privește aceste Condiții de utilizare în România sau în UE. tara in care locuiti.

 


16. REZOLUȚIONAREA LITIGIILOR


Negocieri informale


Pentru a accelera soluționarea și a controla costul oricărei dispute, controverse sau revendicări legate de acești Termeni de utilizare (fiecare „Disputa” și, în mod colectiv, „Litigiile”) aduse fie de dvs., fie de noi (individual, o „Parte” și colectiv, „Părțile”), Părțile convin să încerce mai întâi să negocieze orice Litigiu (cu excepția acelor Litigii prevăzute în mod expres mai jos) în mod informal, cu cel puțin treizeci (30) de zile înainte de inițierea arbitrajului. Astfel de negocieri informale încep cu notificarea scrisă a uneia dintre părți către cealaltă parte.


Arbitraj obligatoriu

 

 

Orice litigiu care decurge din relațiile dintre părțile la prezentul contract va fi soluționat de un arbitru care va fi ales în conformitate cu Regulile interne și de arbitraj ale Curții Europene de Arbitraj care fac parte din Centrul European de Arbitraj cu sediul la Strasbourg, și care sunt în vigoare la momentul depunerii cererii de arbitraj și a căror adoptare a acestei clauze constituie acceptare. Sediul arbitrajului va fi Timisoara, Romania. Limba procedurii este româna. Regulile de drept material aplicabile sunt legea României.

Restricții


Părțile convin că orice arbitraj se va limita la Disputa între părți în mod individual. În măsura permisă de lege, (a) niciun arbitraj nu va fi asociat cu nicio altă procedură; (b) nu există nici un drept sau autoritate ca orice Litigiu să fie arbitrat pe bază de acțiune colectivă sau să utilizeze proceduri de acțiune colectivă; și (c) nu există niciun drept sau autoritate ca vreo dispută să fie adusă în calitate de reprezentativ în numele publicului larg sau al oricăror alte persoane.


Excepții de la negocierile informale și arbitrajul


Părțile convin că următoarele Litigii nu fac obiectul dispozițiilor de mai sus privind negocierile informale și arbitrajul obligatoriu: (a) orice Litigii care urmăresc să impună sau să protejeze sau cu privire la valabilitatea oricăruia dintre drepturile de proprietate intelectuală ale unei părți; (b) orice Litigiu legat de, sau care decurge din, acuzații de furt, piraterie, invazie a vieții private sau utilizare neautorizată; și (c) orice cerere de reparare prin injoncțiune. Dacă această prevedere se dovedește a fi ilegală sau inaplicabilă, atunci niciuna dintre părți nu va alege să arbitreze orice Litigiu care se încadrează în acea parte a acestei dispoziții găsită a fi ilegală sau inaplicabilă și o astfel de dispută va fi decisă de o instanță cu jurisdicție competentă din instanțele enumerate pentru jurisdicția de mai sus, iar părțile convin să se supună jurisdicției personale a acelei instanțe.

 


17. CORECȚII


Pot exista informații pe Site care să conțină erori de tipar, inexactități sau omisiuni, inclusiv descrieri, prețuri, disponibilitate și diverse alte informații. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informațiile de pe Site în orice moment, fără notificare prealabilă.

 

18. DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII


SITE-UL ESTE FURNIZAT CA ASA ȘI DISPONIBIL. SUNTEȚI DE ACORD CĂ UTILIZAREA SITE-ULUI ȘI A SERVICIILOR NOASTRE VA FI PE UNCUL RISC. ÎN MĂSURA TOTALĂ PERMISĂ DE LEGE, RENUNȚĂM LA TOATE GARANȚII, EXPRESE SAU IMPLICITE, ÎN LEGAȚIE CU SITE-UL ȘI UTILIZAREA ACESTORA DE DVS., INCLUSIV, FĂRĂ LIMITAȚII, GARANȚII IMPLICITE DE COMERCIABILITATE, ADECVENȚĂ PENTRU PARTICIPARE ȘI IMPLICITATE PENTRU PARTICIPARE. NU OFERIM NU GARANTIEM SAU DECLARAȚII CU PRIVIRE LA ACURATEȚIA SAU COMPLETEZA CONȚINUTULUI SITE-ULUI SAU CONȚINUTUL ORICORUI SITE-URI WEB LEGATE LA SITE ȘI NU NE VĂ ASUMĂ NICIO RESPONSABILITATE SAU RESPONSABILITATE PENTRU ORICE (1) ERORI, GREȘELI ȘI ERORI DE CONTACTE 2) RĂNIREA PERSONALĂ SAU DAUNEA PROPRIETĂȚII, DE ORICARE NATURĂ, REZULTATE DIN ACCESUL DVS. ȘI UTILIZAREA SITE-ULUI, (3) ORICE ACCES NEAUTORIZAT SAU UTILIZARE A SERVERELE NOASTRE SECURITE ȘI/SAU TOATE INFORMAȚII PERSONALE ȘI/SAU INFORMAȚII FINANCIARE STOCATE ÎN ACEST, (4) ORICE ÎNTRERUPERARE SAU ÎNCETAREA TRANSMITERII CĂTRE SAU DIN SITE, (5) ORICE BUGE, VIRUS, CAI TROIENI SAU APARATE CARE POT FI TRANSMIS CĂTRE SAU PRIN SITE DE ORICE TERȚ ȘI/SAU ( 6) ORICE ERORI SAU OMISIUNI ÎN ORICE CONȚINUT ȘI MATERIALE SAU PENTRU ORICE PIERDERI SAU DAUNE DE Orice FEL SUPORTATE CA REZULTAT UTILIZĂRII ORICĂRUI CONȚINUT POSTAT, TRANSMIS SAU PUBLAT DISPONIBIL ÎN ALTRE MOD PRIN SITE. NU GARANTĂM, GARANTĂM, NU GARANTĂM ȘI NU ASUMĂM RESPONSABILITATE PENTRU NICIO PRODUS SAU SERVICIU PUBLICIT SAU OFERIT DE O TERȚĂ PRIN SITE, ORICE SITE WEB HIPERLEGAT SAU ORICE SITE WEB SAU APLICAȚIE MOBILĂ ÎN APLICAȚIE ȘI APLICAȚIE MOBILĂ, NU FACEȚI APLICAȚIE ȘI APLICAȚIE MOBILĂ. FIȚI PARTE A SAU FI ÎN ORICE CEL RESPONSABIL PENTRU MONITORIZAREA ORICE TRANZACȚIE ÎNTRE DVS. ȘI ORICE TERȚI FURNITORI DE PRODUSE SAU SERVICII. CA CU CUMPĂRÂREA UNUI PRODUS SAU SERVICIU PRIN ORICE MEDIU SAU ÎN ORICE MEDIU, TREBUIE SĂ UTILIZAȚI CELE MAI BUNĂ RAȚIUNE ȘI SĂ EXERCIȚI ATENȚIE UNDE ESTE NECESAR.

 


19. LIMITĂRI DE RĂSPUNDERE


NICIUN CAZ NOI SAU DIRECTORII, ANGAJATII SAU AGENȚII NOȘTRI NU VOM FI RESPONSABIL ÎN FAȚA DE DVS. SAU ORICE ORICE TERȚ PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, CONSECUȚIONALE, EXEMPLARE, INCIDENTALE, SPECIALE SAU PUNITIVE, INCLUSIV PIERDERE DE PROFIT, PIERDERE DE PROFIT, PIERDERE DE VENITURI SAU ALTE PREJUDICII DERIVATE DIN UTILIZAREA SITE-ULUI DE CĂTRE DVS. CHIAR DACĂ AM FOST INFORMAȚI CU POSIBILITATEA ASTELOR DAUNE. FĂRĂ NECESARE A ORICE CONTRAR CONȚINUT ÎN ACEST, RESPONSABILITATEA NOASTRĂ FĂRĂ DE DVS. PENTRU ORICE CAUZA ȘI INDIFERENT DE FORMA ACȚIUNII, VA FI Întotdeauna LIMITAȚĂ LA SUMA PLĂTITĂ, DACĂ ESTE, DE DVS. CĂTRE NOI. ANUMITE LEGI DE STAT ȘI LEGILE INTERNAȚIONALE NU PERMIT LIMITAȚII CU PRIVIRE LA GARANȚII IMPLICITE SAU EXCLUDEREA SAU LIMITAREA ANUMITE DAUNE. DACĂ ȚI VĂ APLICĂ ACESTE LEGI, UNELE SAU TOATE DECLARAȚIILE SAU LIMITAȚIILE DE MAI SUS NU SE APLICĂ ÎN CASA DVS. ȘI PUTEȚI AVEȚI DREPTURI SUPLIMENTARE.

 


20. DESPĂGUBIREA


Sunteți de acord să ne apărați, să ne despăgubiți și să ne faceți inofensivi, inclusiv filialele noastre, afiliații și toți ofițerii, agenții, partenerii și angajații noștri respectivi, de și împotriva oricărei pierderi, daune, răspundere, revendicare sau cerere, inclusiv avocați rezonabili. ‘ taxe și cheltuieli, efectuate de orice terță parte ca urmare a sau care decurg din: (1) Contribuțiile dumneavoastră; (2) utilizarea Site-ului; (3) încălcarea acestor Termeni de utilizare; (4) orice încălcare a declarațiilor și garanțiilor dumneavoastră prevăzute în acești Termeni de utilizare; (5) încălcarea de către dvs. a drepturilor unei terțe părți, inclusiv, dar fără a se limita la, drepturile de proprietate intelectuală; sau (6) orice act vătămător evident față de orice alt utilizator al Site-ului cu care v-ați conectat prin intermediul Site-ului. Fără a aduce atingere celor de mai sus, ne rezervăm dreptul, pe cheltuiala dumneavoastră, să ne asumăm apărarea și controlul exclusiv asupra oricărei probleme pentru care vi se cere să ne despăgubiți și sunteți de acord să cooperați, pe cheltuiala dumneavoastră, cu apărarea noastră a unor astfel de revendicări. Vom depune eforturi rezonabile pentru a vă notifica cu privire la orice astfel de reclamație, acțiune sau procedură care face obiectul acestei despăgubiri, după ce luăm la cunoștință despre aceasta.

 


21. DATE UTILIZATORULUI


Vom păstra anumite date pe care le transmiteți către Site în scopul gestionării performanței Site-ului, precum și date referitoare la utilizarea de către dvs. a Site-ului. Deși efectuăm copii de rezervă regulate de rutină ale datelor, sunteți singurul responsabil pentru toate datele pe care le transmiteți sau care se referă la orice activitate pe care ați întreprins-o folosind Site-ul. Sunteți de acord că nu vom avea nicio răspundere față de dvs. pentru pierderea sau coruperea oricăror astfel de date și, prin prezenta, renunțați la orice drept de acțiune împotriva noastră care decurge din orice astfel de pierdere sau corupție a acestor date.

 


22. COMUNICAȚII ELECTRONICE, TRANZACȚII ȘI SEMĂTURI


Vizitarea Site-ului, trimiterea de e-mailuri și completarea formularelor online constituie comunicări electronice. Sunteți de acord să primiți comunicări electronice și sunteți de acord că toate acordurile, notificările, dezvăluirile și alte comunicări pe care vi le furnizăm electronic, prin e-mail și pe Site, îndeplinesc orice cerință legală ca o astfel de comunicare să fie în scris. SUNTEȚI DE ACORD CU UTILIZAREA SEMNULUI ELECTRONIC

TURURI, CONTRACTE, COMENZI ȘI ALTE ÎNREGISTRĂRI ȘI LA LIVRARE ELECTRONICĂ A NOTIFICĂRILOR, POLITICILOR ȘI ÎNREGISTRĂRILOR TRANZACȚIUNILOR INIȚIE SAU FINALIZATE DE NOI SAU PRIN SITE. Renunțați prin prezenta la orice drept sau cerințe în temeiul oricăror statut, reglementări, reguli, ordonanțe sau alte legi din orice jurisdicție care necesită o semnătură originală sau livrarea sau păstrarea înregistrărilor neelectronice sau la plăți sau acordarea de credite prin orice alt mijloc. decât mijloacele electronice.

 

 


23. DIVERSE


Acești Termeni de utilizare și orice politici sau reguli de operare postate de noi pe Site sau cu privire la Site constituie întregul acord și înțelegere dintre dumneavoastră și noi. Eșecul nostru de a exercita sau de a aplica orice drept sau prevedere a acestor Termeni de utilizare nu va opera ca o renunțare la un astfel de drept sau prevedere. Acești Termeni de utilizare funcționează în cea mai mare măsură permisă de lege. Putem atribui oricare sau toate drepturile și obligațiile noastre altora în orice moment. Nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru nicio pierdere, daune, întârziere sau eșec de a acționa cauzate de orice cauză care nu este controlată de noi. Dacă orice prevedere sau parte a unei prevederi a acestor Termeni de utilizare este determinată a fi ilegală, nulă sau inaplicabilă, acea prevedere sau o parte a prevederii este considerată separabilă de acești Termeni de utilizare și nu afectează valabilitatea și caracterul executoriu al oricărei prevederi rămase. prevederi. Nu există niciun joint venture, parteneriat, angajare sau relație de agenție creată între dvs. și noi ca urmare a acestor Termeni de utilizare sau utilizare a Site-ului. Sunteți de acord că acești Termeni de utilizare nu vor fi interpretați împotriva noastră în virtutea redactării lor. Prin prezenta, renunțați la orice apărare pe care le puteți avea pe baza formei electronice a acestor Termeni de utilizare și a lipsei semnării de către părțile contractante pentru a executa acești Termeni de utilizare.

 


__________

 

 


24. CONTACTAȚI-NE


Pentru a rezolva o reclamație referitoare la Site sau pentru a primi informații suplimentare cu privire la utilizarea Site-ului, vă rugăm să ne contactați la:


MARADA AMC CONS S. R. L.
strada 8 nr 818


Sacalaz, Timis 307370


România


Telefon: +40734205111


comenzi@kafu.ro